Spa-stemning med agurkevand

Agurkevand er lækkert forfriskende og en rigtig spa-klassiker. Det er som bekendt sundt at drikke rigeligt med væske således, at kroppen har den mængde vand som er nødvendigt for at virke optimalt og b.l.a. komme af med affaldsstofferne.

Naturlig vitamin-vand

Ved at tilføje agurk, men også andet frugt og grønt til dit vand, får du ligeledes en masse gode vitaminer og mineraler.  Da vitaminerne kommer fra frisk frugt og grønt optages vitaminerne lettere og bedre i kroppen, end hvis du valgte en flaske vitamin-vand fra supermarkedet.

agurkevand

Sænker blodtrykket og styrker muskelfibrene

Agurk er rigt på kalium hvilket er godt for blodtrykket, da det hjælper med at udskille salt fra kroppen gennem urinen. Kalium hjælper ligeledes med til at gøre blodårerne mere smidige, på denne måde hjælper kalium med til at sænke blodtrykket.

Agurk indeholder desuden silica, hvilket er godt for huden,  men det hjælper også muskelfibrene med at holde sig sunde, hvorfor det er ekstra godt at indtage når du styrketræner.

Du  kan tilføje frugt, grønt og krydderurter til  agurkevandet alt efter hvad du kan lide og har i køleskabet. Her et par opskrifter du kan følge eller lade dig inspirere af.

Klik videre til næste side for, at se opskrifterne

Bedømmelse
[Total: 2 Gennemsnit: 4]

Be the first to comment

Leave a Reply