Guide til bløde og glatte ben med barbering

Hjemmelavet barberings scrub

Sukkeren vil skrubbe alt skidt og døde hudceller af, mens citronsaften virker som en mild peeling og efterlader huden frisk og blød.
Olien trænger dybt ind i huden og gennemfugter den.

Det skal du bruge:

  • 3 dl sukker
  • 1 dl olie
  • 3 spsk citron/lime saft
  • Barberskraberbarbering

Alle ingredienserne røres godt sammen i en stor skål. Når scrubben har en ensartet konsistens hældes den op i en beholder og scrubben er nu klar til brug.

Hvilken olie skal jeg bruge?

Du kan bruge hvilken som helst olie f.eks. baby olie, kokos olie osv. En let og velduftende olie, giver det bedste resultat og den mest lækre oplevelse. De gængse madlavnings olier er ikke at anbefale, de er tykke og fedtede på den dårlige måde og dufter oftest mindre forfriskende.

Superfruit kokosolie ekstra jomfru - 450 ml-pEn økologisk koldpresset kokosolie kan klart anbefales, da den giver et lækkert resultat og dufter fantastisk af sommer. Kokosolie er ikke uden grund en af de store skønheds-hypes for tiden. Læs mere om kokosolie og hvad du også kan bruge det til HER  

Du kan købe en god kvalitets kokosolie HER Er du ikke til duften af kokos, er mandelolie et godt alternativ. Vi har fundet en lækker koldpresset mandolie til 29,- for 100 ml HER


Klik videre til næste side for, at se hvordan du undgår knopper og skægpest

Originally posted 2013-07-23 14:26:40.

Bedømmelse
[Total: 27 Gennemsnit: 3.2]

Be the first to comment

Leave a Reply