Guide til bløde og glatte ben med barbering

Valg af barberskraber

En god skraber er afgørende for et godt resultat!

Barberskraberen skal være skarp, men uden at det giver hudafskrabninger og snitsår.

Test af engangsskabere

Politikken har lavet en god test af engangsskabere til kvinder, du finder artiklen HER.

11079011Vinderen blev “Gillette Simply Venus 2” som har to barberblade og et tykt lag gel, der skal beskytte huden. »Designet viser, at den vil os det godt.
Jeg føler mig sikker, fordi den er nem at styre og tager det hår, den skal. Jeg tror, jeg kunne barbere mig i bruseren med lyset slukket« udtaler en af testpersonerne b.l.a.

Priserne på denne skraber er meget varierende. Det billigeste sted vi har fundet på nettet, koster 4 stk. skrabere kun 19 kr. HER

Skift barberblad/engangsskraber ofte og opnå det bedste resultat

Brug altid en frisk skraber. Et frisk blad skærer bedst muligt og barberingen bliver dermed tættere og resultatet glattere. Ved at bruge et frisk barberblad undgås ligeledes skægpest, som viser sig ved røde knopper, kløe og ømhed.

Hvorfor får man skægpest?

Skægpest fremkommer almindeligvis, hvis man bruger barberblade, som  ikke er rengjort eller er gammelt og slidt. Der er større chbarberbenancer for at bakterierne gemmer sig i et beskidt eller slidt barberblad og kommer ned i huden, så der opstår skægpest.

Bliver man alvorligt ramt af skægpest, kan det være svært at kontrollere infektionen, fordi skægpesten breder sig fra hårsæk til hårsæk når man barberer sig.

Sådan undgår du skægpest og indgroede hår

  1. Skifte dine barberblade efter 5 barberinger.
  2. Rens altid barberbladet grundigt efter hver barbering. En god måde er, at fylde varmt vand og sæbe i håndvasken og rense barberskraberen heri.
  3. Barber med hårets groretning og pres ikke for hårdt ned med barberbladet.

 

Klik videre til næste side for, at se fremgangsmåden til bløde og glatte ben med barbering

Originally posted 2013-07-23 14:26:40.

Bedømmelse
[Total: 27 Gennemsnit: 3.2]

Be the first to comment

Leave a Reply