De bedste eksfolieringsmetoder til ansigtet

Valg af peeling-produkt

AHA-syre fungerer bedst, hvis den har en procent mellem 4 og 10. Mens BHA fungere bedst mellem 0,5–2 %. Både AHA og BHA syre skal have en PH værdi mellem 3–4 for at kunne virke efter hensigten. Kommer PH-værdien under 3, er der store chancer for, at produktet vil irritere huden. Kommer PH-værdien derimod over 4, begynder syren at miste sin kraft og produktet bliver virknings løst.

Desværre er producenten ikke forpligtet til at oplyse PH-værdien og det kan derfor være svært, at overskue som forbruger, hvilket produkt man skal vælge. Nedestående produkter opfylder kravende og er derfor yderst virksomme og effektive.

Serum med AHA-syre

mdMD Formulations, Continuous Renewal Serum All Skin Types,  er et serum til dagligt brug, som er med til at fornye huden. Den har en let konsistens, og kan bruges til alle hudtyper, men er specielt god til en fedtet og kombineret hud.

Dette er et effektivt produkt, da PH-værdien er som den skal være og indeholdet af AHA er ca. 12%.

Produktet skal lægges på, efter du har renset huden, i din foretrukne ansigtsrens.
Det skal smøres godt ind i huden, som en almindelig fugtighedscreme og det skal ikke vaskes af. Derefter påføres dit almindelige fortrukne fugtigheds produkt. Du finder serummet HER

Dybdegående eksfoliering med en frugtsyre kurbehandling

muradMurad har lavet en fuldstændig suveræn 4-ugers (AHA)frugtsyre kurbehandling. Den hedder  Murad Intensive Resurfacing Peel og består af 4 flasker x 5 ml. En til hver behandling, flaskerne kan dog strækkes så man har til flere gange, hvilket man får lyst til da produktet er så fantastisk godt, men desværre også relativt dyrt. En kur koster 450 kr. men er alle pengene værd og det er billigt i forhold til, hvad 4 frugtsyre peelinger koster, hos en kosmetolog. Resultat kan helt sikkert måle sig, med professionelle behandlinger.

Produktet eksfolierer og stimulerer cellefornyelsen samt kollagen produktionen. Huden efterlades blødere, yngre at se på og med en frisk glød. Solskader bleges og fine rynker reduceres, hvilket gør kuren særligt velegnet til moden hud. Uren og tør hud vil dog ligeledes have gavn af produktet, da den genopretter balancen i huden.

Produktet skal påføres efter ansigtet er vasket og efterlades på i 10 min. Har du sensitiv hud, skal du nøjes med et par minutter og kan lade det sidde på huden i længere tid, i takt med jo flere gange du har brugt det. Derefter skylles det af med varmt vand. Påfør derefter fugtighedscreme. For det bedste resultat bruges produktet én gang om ugen. Du finder kurbehandlingen HER

Eksfoliering med cleanser indholdende AHA/BHA syrer

scrubMurad Age Reform AHA/BHA Exfoliating Cleanser er et eksfolierende renseprodukt, som fjerner døde hudceller og giver huden nyt liv.

Produktet bort-eksfolierer trist og indkapslede urenheder, samtidig med at tekstur og hudtone forbedres. Da produktet  fjerner de øverste lag triste og tørre hudceller, kan fugten til cellerne virkelig trænge dybt ned i overfladelaget. Produktet styrker bindevævet og hjælper dermed mod slap hud, fine linjer og rynker.

Selvom denne eksfolierende cleanser er lavet til moden hud, er den altså yderst egnet til alle hudtyper. Cleanseren anvendes to til tre gange om ugen og efterfølges af toner og fugtighedscreme. Du finder cleanseren HER

HUSK

Du skal ikke påfører selvbruner lige efter du har brugt et kemisk peeling produkt. Selvbruneren vil blot blive vasket af, næste gang du går i bad.

Klik videre til næste side for, se at flere eksfolieringsmetoder

Be the first to comment

Leave a Reply