Guide: Sådan fjerner du hår med en epilator

3. 
Efter epileringen

  • Når du er tilfreds med resultatet smører du huden ind i en fugtighedscreme. Undgå at bruge tyk olie på huden efterepilering, da det kan stoppe de følsomme  porer og resulterer i bumser.

Australian Bodycare har lavet en creme særligt til efter barbering, men den er ligeså fremragende til brug efter epilering.

Cremen er fugtgivende, kølende og plejende og indeholder Tea Tree Oil, som beskytter huden, som er ekstra udsat for bakterier efter hårfjerning. Cremen indeholder desuden tasmansk peber, som lindrer ømheden og irritationen efter barbering.

Cremen kan købes HER

  • Husk at rengører epilateren for hår og døde hudceller med den medfølgende børste, efter brug.

Undgå indgroede hår efter epilering

  • tendskinEksfolier ofte efterfølgende, mindst en gang om ugen – Det er vigtigt for at undgå indgroede hår, som er rigtigt irriterende og besværlige at komme af med, når først du har dem! Vælg  en eksfolieringsmetode efter din hudtype. Fugtighedscreme indholdende AHA- eller BHA-syrer er perfekt til at holde indgroede hår væk. Læs  mere om eksfolierings typer og AHA- og BHA-cremer her.
  • Er du så uheldig at få indgroede hår, kan du bruge Tend Skin solution, som afhjælper indgroede hår, samt rødme og knopper efter voksning eller barbering og er et gennemprøvet produkt med beviselig effektiv virkning.  Pris 179 kr. -for 118 ml. kan købes HER

Originally posted 2013-07-23 14:24:44.

Bedømmelse
[Total: 75 Gennemsnit: 3.5]

Be the first to comment

Leave a Reply