Guide til valg af fugtighedscreme

Fugtighedscreme til forskellige hudtyper

Ligegyldigt hvilken hudtype man har, er en fugtighedscreme et must. Både til kroppen og til ansigtet. Det er nødvendigt med en creme specielt til ansigtet, da huden her er mere disponeret for, at blive uren og er udsat for langt mere sol. Dette skal tages højde for i valget af fugtighedscreme.

Huden på kroppen har brug for en tykkere fugtighedscreme, mens ansigtet har brug for en lettere, som gerne må indeholder SPF, for beskyttelse mod solens stråler. Der skal bruges en tykkere creme om vinteren.

Vælg fugtighedscreme til ansigtet, efter din hudtype

faceTør hud, skaller og klør. Har du tør hud, har du brug for en tyk og oliebaseret fugtighedscreme til, at låse fugten inde i huden og dermed holde huden blød. Tør hud kan resulterer i bumser, da huden overproducerer talg(fedt) for at kompenserer. Talgkirterne bliver nu lettere betændte, da bakterierne trives i dette miljø. Man må endelig ikke bruge skrappe midler, lavet til fedtet hud for, at fjerne disse urenheder. Dette vil udtørre huden og dermed forværre tilstanden. Her er det fugtighedscreme som skal til.

Fedtet hud,  skinner og har synlige urenheder og forstørrede porer. Er din hud fedtet , har du brug for en let og vandbaseret creme. Fugtighedscremen må meget gerne indeholde AHA, for at få bugt med de stoppede porer. Når huden er gennemfugtet, nedsættes produtionen af talg og huden bliver dermed mindre fedtet.

Sensitiv hud, er rød og har tendens til at blive ujævn og få udslæt. Er din hud sensitiv, har du brug for en mild fugtighedscreme uden parfume med beroligende ingredienser.

Moden hud, er tør og  har ofte fine linjer eller rynker. Er din hud moden, har du brug for en tyk blødgørende creme, med antioxidanter, som hjælper med at forebygge nye fine linjer eller rynker. 

Fugtighedscreme til fedtet og uren hud

MD Formulations Moisture Defense Antioxidant Hydrating Gel

hydDenne gel er en let oliefri gelé, og er den perfekte fugtbehandling til fedtet og uren hud. Den tilfører masser af fugt til huden, samtidig med at den virker betændelseshæmmende. Den trænger hurtigt ned i huden, hvor den binder fugten og efterlader derved huden silkeblød.

Antioxidant Hydrating Gel er med blandt andet grøn te, som hjælper huden med at bekæmpe de frie radikaler, og naturlig lakrids er med til at berolige og lindre huden.

Til en fedtet hud, kan den bruges som creme, men til andre hudtyper er den god at bruge under den foretrukne creme, for at give mere fugt og antioxidant beskyttelse.

Denne creme er virkelig et fund og gør underværker for den fedtede hud! Du finder gelen HER

Fugtighedscreme til tør og sart hud

Embryolisse Lait Creme Concentre Fugtighedscreme

Embryolisse en favorit blandt make-up artister og modeller verden over.

testDet anses for at være et kultmærke og en rigtig skønhedshemmelighed! Embryolisse er udviklet af dermatologer og har været solgt på de franske apoteker i mere end 60 år, hvor det er anerkendt som en serie af milde og rene vidunder produkter.

Selv meget tør hud bliver udglattet, gennemfugtet og den cremede mælkeagtige formular efterlader huden satinblød. Indholdet er sammensat for at mindske allergiske reaktioner og gøre cremen brugbar for selv sart hud. Lait cremen fra Embryolisse indeholder blødgørende olier og naturlige, aktive ingredienser såsom bivoks, shea butter, aloe vera og sojaprotein  – og så er den fri for parabener. Cremen er det perfekte underlag for make-up og kan desuden bruges som rensecreme, fugtmaske og lindring mod hudirritationer.

Pris 199 kr. for 75 ml. og kan købes HER

Fugtighedscreme til moden hud/anti age

Estee Lauder DayWear Advanced Multi-Protection Anti-Oxidant Lotion SPF 15

estee_lauder_daywear_lotion_spf_15_billigparfumedk__08158Denne creme er ikke markedsført som et anti ageing produkt, men er pga. sit høje indhold af antioxidanter glimerende til at modvirke rynker og fine linjer. Når en creme indeholder antioxidanter er indpakningen vigtig, da den er afgørende for at antioxidanterne holdes stabile længst muligt og dermed ikke mister sin effekt, før du når at bruge cremen. Køber du en creme i den traditionelle “krukke” indpakning, betaler du altså i dyre domme for en god creme, som med tiden desværre mister sin effekt. Cremen forbliver virksom langt længere i den type indpakning, som denne creme har.

Cremen indeholder SPF 15, hvilket ligeledes er med til at holde huden ung ved at beskytte huden mod solen skadelige stråler. Cremen har en let og ikke fedtet tekstur og føles godt på huden.

Den vejl. udsalgspris er 455 kr. for 50 ml. men vi har fundet cremen til 379 kr. HER

Be the first to comment

Leave a Reply