7 simple trin til en perfekt fransk pedicure

Foto: Stoyblocks.com

Smukke velplejede fødder med en fransk pedicure

En fransk pedicure giver et virkelig smukt, friskt og  velplejet look. Det er hurtigt og nemt, når man lige har fået taget på teknikken.

Som en ekstra bonus holder neglelak på fødderne, meget bedre end på hænderne.  Du kan derfor nyde resultatet i flere uger, hvis du lige genopfrisker med et lag top coat engang i mellem.

Det skal du bruge til, at lave en fransk pedicure:

  • Vatrondeller
  • Neglelakfjerner
  • Håndsprit eller andet desinficerende uden olie.
  • Flad pensel

Neglelak til en fransk pedicure

Når du skal lave en fransk pedicure, skal du bruge en hvid neglelak og en gennemsigtig top coat.

Det kan bedst betale sig, at købe en neglelak af god kvalitet, så den ikke hurtigt skaller af eller bliver grim på anden måde og du skal gøre arbejdet om. CND er førende inden for negle og laver virkelig gode kvalitets produkter uden de skadelige stoffer; Toulen, Camfer, Formaldehyd, DBP, Formaldehyd Resin, Xylen og MEK.

 

Underlakcnd-creative-play-base-coat-136-ml-0

CND Creative Play Base Coat  gør det nemmere af lægge neglelakken på neglen, uden at der kommer riller i strøgene, samtidig giver den en lang holdbarhed. Det runde børstehoved har 400 børstehår, der sikrer en præcis påføring.

Du finder lakken HER

 

Hvid lak

cnd-creative-play-452-i-blanked-out-136-ml-0

CND Creative Play #452 I Blanked Out, er en hvid neglelak – perfekt til den franske pedicure. Det runde børstehoved har 400 børstehår, der sikrer en præcis påføring.

Du finder lakken HER

 

Top coatcnd-creative-play-top-coat-136-ml-0

CND Creative Play Top Coat, er en top coat, der gør at selve neglelakken holder bedre. Denne top coat giver masser af glans og lang holdbarhed til de nylarkeret negle. Det runde børstehoved har 400 børstehår, der sikrer en præcis påføring.

Du finder lakken HER

Klik videre til næste side for, at se guiden til at lave den perfekte franske pedicure

Be the first to comment

Leave a Reply