7 simple trin til en perfekt fransk pedicure

Foto: Stoyblocks.com

Denne artikel indeholder reklamelinks

Smukke velplejede fødder med en fransk pedicure

En fransk pedicure giver et virkelig smukt, friskt og  velplejet look. Det er hurtigt og nemt, når man lige har fået taget på teknikken.

Som en ekstra bonus holder neglelak på fødderne, meget bedre end på hænderne.  Du kan derfor nyde resultatet i flere uger, hvis du lige genopfrisker med et lag top coat engang i mellem.

Det skal du bruge til, at lave en fransk pedicure:

  • Vatrondeller
  • Neglelakfjerner
  • Håndsprit eller andet desinficerende uden olie.
  • Flad pensel

Neglelak til en fransk pedicure

Når du skal lave en fransk pedicure, skal du bruge en hvid neglelak og en gennemsigtig top coat.

Det kan bedst betale sig, at købe en neglelak af god kvalitet, så den ikke hurtigt skaller af eller bliver grim på anden måde og du skal gøre arbejdet om. CND er førende inden for negle og laver virkelig gode kvalitets produkter uden de skadelige stoffer; Toulen, Camfer, Formaldehyd, DBP, Formaldehyd Resin, Xylen og MEK.

Underlakcnd-creative-play-base-coat-136-ml-0

CND Creative Play Base Coat  gør det nemmere af lægge neglelakken på neglen, uden at der kommer riller i strøgene, samtidig giver den en lang holdbarhed. Det runde børstehoved har 400 børstehår, der sikrer en præcis påføring.

Du finder lakken HER

 

Hvid lak

cnd-creative-play-452-i-blanked-out-136-ml-0

CND Creative Play #452 I Blanked Out, er en hvid neglelak – perfekt til den franske pedicure. Det runde børstehoved har 400 børstehår, der sikrer en præcis påføring.

Du finder lakken HER

Top coatcnd-creative-play-top-coat-136-ml-0

CND Creative Play Top Coat, er en top coat, der gør at selve neglelakken holder bedre. Denne top coat giver masser af glans og lang holdbarhed til de nylarkeret negle. Det runde børstehoved har 400 børstehår, der sikrer en præcis påføring.

Du finder lakken HER 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Guide til at lave en fransk pedicure

1. Start med et fodbad og med gøre neglene klar til neglelakken. Du finder guiden til bløde fødder, med et afslappende og velduftende fodbad HER

2.  Fjern eventuelle lotionrester fra neglen, med en vatrondel med håndsprit, neglelakfjerner eller lignende. Bruger du neglelakfjerner, skal den være uden nogen form for olie.

3. Brug en hvid neglelak til, at male den hvide kant med.

  • Sørg for, at der er meget lidt lak på penslen, så neglelakken ikke flyder ud over det hele og dermed er svær at kontrollere.
  •  Læg kun et meget tyndt lag, af gangen. 
  • Før penslen i små strøg, i samme retning, som når du tager almindelig neglelak på, blot kun på spidsen af neglen(se billedet). På denne måde har du mest kontrol over lakken.

Undgå at lave den hvide kant for bred, da det ser meget unaturligt og  sjusket ud. 

4. Er den hvide kant ikke tydelig nok, påføre du nu endnu et lag på samme måde, som beskrevet ovenfor.670px-Do-a-French-Pedicure-Step-9

5. Ret eventuelle fejl, med en flad pensel med neglelakfjerner på. Du gør det ved at ligge penslen på neglen og forsigtigt skubbe den op mod den hvide kant, for på den måde at justere den (se billede). Til slut kan du langsomt fører penslen langs kanten, fra den ene ende til den anden for, at fjerne de sidste ujævnheder. Form eventuelt den hvide kant så den buer let, det giver et smukt, professionelt look. Tør løbende penslen af, med en vatrondel med neglelakfjerner, så du ikke kommer til, at tværer hvid neglelak rundt.

6. Lad den hvide lak tørre et par minutter og slut af med et lag gennemsigtig top coat.

7. Slut af med en rig og nærende fodcreme.

Creme som indeholder carbamid  er særligt egnet til fødder med tør hud. Carbamid er en fugtbinder og afhjælper dermed effektivt den tørre hud. Du kan købe en god creme med 10% carbamid fra SkinOcare, uden parfume og parabener. Du finder cremen HER

 

Be the first to comment

Leave a Reply