Guide til hårfjerning med voks

Efter hårfjerning med voks

Når du er tilfreds med resultatet bruger du en olie, til at fjerne voksresterne (fx. DENNE fra Sibel) og skyller derefter huden med vand. Påfør til slut fugtighedscreme.

Husk: Undgå at bruge tyk olie på huden efter hårfjerning med voks, da det kan stoppe de følsomme  porer og resulterer i bumser.

Aloe Vera creme er særligt velegnet, da det virker beroligende og er svagt desinficerende. AVIVIR laver en god kvalitets Aloe Vera creme, indeholdende hele 80 % økologisk Aloe Vera.

Den vejl. udsalgspris er 230 kr. men vi har fundet cremen til 199,95 kr. HER

      • Undgå at tage et varmt bad resten af dagen. Undgå ligeledes sauna, solarie osv. indtil to dage efter.

Undgå indgroede hår efter hårfjerning med voks

      • tendskinEksfolier to dage efter og ofte efterfølgende, mindst en gang om ugen – Det er vigtigt for at undgå indgroede hår, som er rigtigt irriterende og besværlige at komme af med, når først du har dem! Vælg eksfolierings metode efter din hudtype, så du ikke skader den. Fugtighedscreme indholdende AHA- eller BHA-syrer er perfekt til at holde indgroede hår væk. Læs  mere om eksfolierings typer og AHA- og BHA-cremer HER
      • Får du indgroede hår kan du bruge Tend Skin solution, som afhjælper indgroede hår, samt rødme og knopper efter voksning eller barbering og er et gennemprøvet produkt med beviselig effektiv virkning.

        Kan købes for 179 kr. HER

Hårene har hver sin vækstcyklus og det er derfor forskelligt hvornår de enkelte hår vokser ud igen. Bedst effekt opnås, når håret fjernes i vækstfasen.
Hårene har hver sin vækstcyklus og det er derfor forskelligt hvornår de enkelte hår vokser ud igen. Bedst effekt opnås, når håret fjernes i vækstfasen.

Forlæng resultat af hårfjerning med voks med en epilator

Det kan være en god ide at supplere med en epilator for, at forlænge det bløde glatte resultat. Når de første få hår begynder at vokse ud, er det rart hurtig lige at kunne fjerne dem. Når der begynder at være mange hår som er vokset ud, kan du så anvende voksen igen. Du kan læse om epilering HER

Bedømmelse
[Total: 40 Gennemsnit: 3.3]

Be the first to comment

Leave a Reply