Hjemme-spa tester: Kimovi

KIMOVI er et relativt nyt dansk mærke, som nogle yderst kompetente herre står bag, du kan læse alt om firmaets historie HER. Produkterne er målrettet mod hudproblemer, som mange har svært ved at få bugt med så som psoriasis, uren hud, skællende hud osv. produkterne er 100% naturlige og uden bivirkninger.

KIMOVI gel med salt

Gelen jeg har testet er KIMOVI gel med salt, som er til skadet, uren eller irriteret hud/hovedbund. Den indeholder Kigelia Africana og thermal salt og er uden parabener, parfume og farvestoffer.gelmedsalt

Geleen ligger sig som en tynd beskyttende hinde på huden og er langtidsvirkende. Gelen skal anvendes på de punkter, hvor den er nødvendig og altså ikke i fx. hele ansigtet (med mindre det er nødvendigt selvfølgelig 😉 )

Da geleen som sagt ligger sig som en beskyttende hinde, er det min oplevelse at geleen ikke er optimal at have på under fundation, da det resultere i klumper. Jeg har derfor hovedsageligt blevet brugt geleen i ansigtet om aftenen, og ellers kun om dagen hvis huden har slået ud et eller andet sted. (Er sikker på at deres cremer er bedre egnet til, at have under Foundation:) )

Geleen er tyndtflydende, brunlig i farven og dufter nogenlunde neutralt. Har man en lille rift eller lignende, kan gele godt svie lidt, da den jo indeholder salt.

Jeg har brugt geleen på hudorme og urenheder i ansigtet, samt på nogle sære kløende knopper jeg får på håndledende fra tid til anden.

Testperiode 1,5 måned

KIMOVI salt gel mod uren hud:

Således ser geleen ud.
Således ser geleen ud.

Jeg synes helt sikkert at geleen virker på urenheder og bedst af alt tørre den på ingen måde huden ud. Mange af de produkter jeg har prøvet mod urenheder, er utroligt hårde ved huden, som føles helt stram og mærkelig efter at have brugt produkterne. Dette resultere i tør hud, som resultere i endnu flere urenheder. Selvfølgelig er det derfor en god ide, at finde et produkt som ikke udtørre huden! 😉

Geleen var især god mod hudorme, min hud kan føles helt ujævn pga. pore som er stoppede til med talg – dette hjalp geleen meget på!

Geleen har også været god når et udbrud af bumser var på vej. Ligeså snart jeg kunne se, at der var noget på vej smurte jeg med geleen, hvilket fik det til at gå i sig selv igen. Jeg glemte geleen hjemme da jeg var på juleferie og resultatet var to store bumser 🙁 Så geleen er kommet for at blive hjemme hos mig!

KIMOVI salt gel mod kløende knopper:

Jeg aner ikke hvad det er for nogle knopper jeg har. De kommer og går, men klør noget så frygteligt. Jeg har ladet mig fortælle at det kan være vandeksem, men jeg har også en mistanke om at de kommer, hvis jeg har været i kontakt med parfume. Jeg kunne læse på KIMOVI’s hjemmeside, at deres produkter også virker mod kløe, så jeg testede selvfølgelig også lige cremen på de kløende knopper 😉

Min oplevelse er at geleen helt klart har hjulpet på kløen. Jeg tænkte egentlig ikke så meget over om det virkede eller ej mens jeg havde geleen på, men det var jo selvfølgelig nok fordi at det ikke kløede længere 😉 Jeg plejer at klø hul på knopperne (FY! :P) men det er faktisk ikke sket en eneste gang, siden jeg er begyndt at smøre geleen på når jeg får dem. Min oplevelse er ligeledes at knopperne forsvinder langt hurtigere. Allerede efter nogle dage, hvor det normalt kunne tage flere uger. Jeg skal ikke kunne sige om det er et tilfælde, men det er ihvertfald min oplevelse at det har virket 🙂 Geleen koster 229 kr. og kan købes HER 

Plusser +

 1. Er drøjt i brug
 2. Hjælper mod kløe
 3. Hjælper mod hudorme og urenheder
 4. 100% naturligt, uden farvestoffer, parabener og parfume

Minusser –

 1. Kan ikke ligges under Foundation (resulterer i klumper)

aktivtplaster-206x300

 

KIMOVI aktivt plaster

Jeg fik ligeledes lov til at teste KIMOVIs aktive plaster, som er et stabiliserende hydrocolloidplaster med antiseptisk og antiinflammatorisk effekt til lindring af bl.a. psoriasis, akne og eksem.

Plastret beskytter det beskadigede område og modvirker kløe og smerter. Plasteret holder såret fugtigt, så det heler 40% hurtigere end ved traditionelle plastre. Samtidigt nedsættes risikoen for ar.

Plastrene er gennemsigtige og en pakke består af 5 små runde plastre og 5 større plastre.

KIMOVI plaster på sår efter bumser

Således ser et stort plaster ud.
Således ser et stort plaster ud.

Jeg blev MEGET positivt overrasket, jeg havde før prøvet plastrene på et sår uden betændelse, som også virkede fremragende. Men effekten på bumsen var helt fantastisk! Ømheden og hævelsen forsvandt efter en nat med plastret på og såret var helet efter et par dage. Såret var dog stadig lidt rødt, men jeg beholdt heller ikke plastret på, så længe som man egentlig skal. En pakke med 5+5 plastre koster 149 kr. og kan købes HER

Plusser+

 1. God effekt på sårheling
 2. Modvirker også betændelse
 3. Gennemsigtigt og relativt diskret
 4. Det samme plaster kan sidde på op til 3 dage

Minusser-

 1. Prisen – Ikke at 14,90 kr. pr. plaster er helt urimelig dyrt, men har man mange sår efter bumser kan det hurtigt løbe op.
 2. Plastret kan selvfølgelig ses, så skal det anvendes i ansigtet ser man lidt fjollet ud (men til gengæld er såret hurtigere væk, så det er et lille minus)

Be the first to comment

Leave a Reply