Store bølgede krøller med et kegleformet krøllejern

Krøller nemt og hurtigt

Et kegleformet krøllejern, også kaldt en Curling wand, bruges til nemt og hurtigt, at lave krøller. Du kan variere krøllernes udseende, alt efter tykkelsen af hårtotten og hvor stramt om og hvor langt oppe på apparatet du holder hårtotten. Det kegleformede krøllejern er det helt store hype lige nu og det er blevet så populært fordi den kan lave de store, smukke og bølgede krøller vi alle drømmer om – langt hurtigere og nemmere end et almindeligt krøllejern!

kegleformet krøllejernSådan bruges et kegleformet krøllejern

  1. Start med at rede håret så det er fri for filtre og knuder.
  2. Tænd staven og lad den varme op.
  3. Spray en lille smule hårlak i håret, for at få krøllerne til at sætte sig nemmere – ikke for meget, da det vil gøre håret tungt og trække krøllerne ud.
  4. Start ved ansigtet. Tag en lille sektion hår (ca. 2,5 cm bred). Du justerer størrelsen af krøllerne alt efter hvor meget hår du tager af gangen.
  5. Hold staven med den hånd i en nedadgående retning (se billede).
  6. Håret vikles rundt om staven. Start fra hårrødderne og arbejd nedaf (tip: for løse krøller, undgå at stramme håret for meget).

Babyliss Easy Curl kegleformede krøllejern

image_5892-201x300Dette er et rigtig god og prisstærk kegleformet krøllejern. Det har 10 forskellige temperaturindstillinger og opvarmes hurtigt til sin max temperatur, som er 200 grader. Spidsen er isoleret, så du ikke brænder dig, hvis du kommer til at ramme dit ansigt eller lignende med den. Der medfølger desuden en beskyttelses handske, så du ikke brænder hånden når du rører ved det varme hår, mens du former krøllerne. Jernet slukker automatisk når det har været tændt i 1 time og 12 minutter, hvilket sparer dig for bekymringer om, om du nu også huskede at slukke krøllejernet inden du tog hjemmefra.

Vejl. udsalgspris er 400 kr. men vi har fundet det til 369 kr. HER

Bedømmelse
[Total: 0 Gennemsnit: 0]

Be the first to comment

Leave a Reply