5 opskrifter på hjemmelavede ansigtsscrubs

Hjemmelavede ansigtsscrubs med jordbær og honning

Denne hjemmelavede ansigtsscrub er nænsom og nærende og passer til alle hudtyper. De små jordbær frø er medvirkende til, at give en nænsom eksfoliering. Jordbær indeholder ligeledes  salicylic, som eksfolierer masser af c vitamin og antioxidanter, som medvirker til at forebygge skader forårsaget af frie radikaler.

Honning er en naturlig antibakteriel og modvirker dermed urenheder. Honning er ligeledes fugtgivende og giver en strålende glød. Youghurten og kokosolien virker fugtgivende og nærende.

jordbærmaskeHavregrynene medvirker til en blid eksfoliering og er fyldt med saponiner, som er virker naturligt rensende og vasker blidt snavs og olie væk fra porrerne. Havregryn indeholder ligeledes  polysakkarider, som bliver gele-agtigt i væske og efterlader en fin beskyttende film på huden, som forebygger trist og skællene tør hud.

Det skal du bruge:

 • 3-4 jordbær
 • 1 spiseske honning
 • 1 tsk. yoghurt
 • 1 tsk. kokosolie
 • Havregryn
 1. hjemmelavede ansigtsscrubsKnus jordbærene med en gaffel og bland honning, yoghurt og kokosolien i. Tilsæt derefter havregryn indtil scrubben har en passende konsistens.
 2. Massér scrubben ind i ansigtet og lad den sidde i 20 til 30 minutter for, at få den fulde effekt af alle de gode ingredienser.
 3. Massér gerne scrubben ind i huden endnu en gang, inden du skyller den af med lunkent vand.
 4. Slut af med koldt vand eller skintonic for at lukke porrerne og massér fugtighedscreme ind i huden.

Klik videre til næste side for at se flere opskrifter på hjemmelavede ansigtsscrubs

4 Kommentarer

  • Hej 🙂

   Det kommer an på hvilke ingredienser der er i.

   Er der frugter i ca. 3 dage, er der yoghurt i ca. en uges tid. Er der ikke nogle ingredienser i, som “ville blive for gamle til at spise” fx. kaffemasken, kan den holde læææænge 🙂

Leave a Reply