4 lækre hjemmelavede bodyscrubs

Fordele ved hjemmelavede bodyscrubs

Hjemmelavede bodyscrubs er et godt supplement, til den daglige pleje af huden. Eksfolieringen fjerner de døde hudceller, samt genstridigt skidt og snavs og efterlader huden blød og ren.

Alt efter hvilke ingredienser du bruger i dine hjemmelavede bodyscrubs, tilføres huden forskellige næringsstoffer med gavnlige effekter. Salt er en utrolig god og nærende eksfoliant for huden, du kan læse mere om forskellige salte og deres gavnlige effekter HER, samt hvad salt ellers kan bruges til i din skønhedsrutine.

Det er en god og billig måde, at give huden ekstra pleje på. Du kan fuldstændigt selv vælge, hvilken virkning bodyscrubben skal have på huden og du undgår tilmed tilsætningsstoffer.

Vi har samlet fire forskellige opskrifter på hjemmelavede bodyscrubs, med hver deres gavnlige virkning på huden og som alle forkæler sanserne med lækre duftindtryk.

Klik videre til næste side for, at se opskrifterne

Originally posted 2014-02-23 07:33:39.

Bedømmelse
[Total: 205 Gennemsnit: 2.8]

8 Kommentarer

      • Så længe du sørger for der ikke kommer vand fra badet eller andre urenheder ned i scrubben, er min erfaringer at det ihvertfald kan holde et par måneder. Har aldrig oplevet at en scrub nåede at blive dårlig 🙂 Jeg har min scrub stående på badeværelset, men hvis du stiller den i køleskab er du da ihvertfald hel sikker på at den holder sig frisk 🙂

    • Hej,

      Det er ikke nødvendigt, men du kan godt gøre det hvis ingredienserne er svære at blande fx. hvis kokosolien har stået i køleskabet lige inden og derfor er hård og kold:)

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*