Guide til et fejlfrit resultat med selvbruner

Selvbruner creme

fauxtanbodyDen klassiske selvbruner er en creme. Bare Minerals Faux Tan Body, er et eksempel på en god og meget populær creme selvbruner. Den giver en flot gylden farve, som holder 5-7 dage. Cremen har en gylden farve, så du kan se hvor du er kommet til og dermed opnå et jævnt resultat. Cremen er parabenefri.

Den vejl. udsalgspris er 359 kr. men vi har fundet den til 309 kr. HER

Økologisk selvbruner spray

Foretrækker du økologiske plejeprodukter uden parabener, syntetiske ingredienser og parfume, findes der også en selvbruner til dig! TanOrganic har lavet verdens første økologisk certificerede selvbruner.tan_organicselvbruner Den har vundet priser i England og Irland og det er ikke uden grund. Selvbruneren er en flydende spray og baseret på Aloe Vera, som  fugter og plejer huden og er derfor særlig velegnet til sensitiv hud. Den giver en flot kulør, uden at afgive ubehagelig lugt.

Kan købes for 200 kr. HER

Selvbruner Mousse

For en mørk og fejlfri tan, er He-Shi Dark Foaming Mousse, en sikker vinder. Produktet har bla. vundet den prestigefyldte Image Beauty Award, i både 2011, 2012 og 2013. he_shi_dark_foaming_mousse_03_largeMoussen er blød og skummende og bliver mørk, så snart den kommer i kontakt med huden, hvilket gør det nemmere at opnå et jævnt resultat. Denne selvbruner er derfor ekstra velegnet til nybegyndere. Den indeholder ikke parabener og er duftfri.

Vejl. udsalgspris er 295 kr. men vi har fundet den til 219 kr. HER

Selvbruner servietter

En sidste mulighed er, at bruge EasySun selvbruner servietter. Det er let, at få et jævnt resultatet og det grisser ikke. Det er desuden en praktisk løsning, da de er nemme at have med sig på farten og er en god løsning hvis du skal ud at rejse. De dufter godt og resultatet viser sig på blot 3 timer. Der skal bruges nogle stykker, hvis du skal påføre selvbruner på hele kroppen. servietterNår servietten bliver tør, tager du en ny i brug. Påføres med cirkelbevægelser, ligesom almindelig selvbruner creme for, at undgå striber – Se guiden nedenfor.

Vejl. udsalgspris er 15 kr. /stk, men vi har fundet dem til 9 kr. /stk. HER

 Klik videre til næste side for, at se hvordan du påfører selvbruneren for det bedste resultat

Be the first to comment

Leave a Reply