Guide til et fejlfrit resultat med selvbruner

Fremgangsmåden til det perfekte solbrune resultat med selvbruner

Det er en god ide at påføre selvbruner om aftenenen inden du går i seng, så selvbruneren kan arbejde mens du sover og du vågner op til en lækker glød. Om ikke andet, skal selvbruneren påføres efter du har været i bad, således du ikke skal i bad de næste 6-8 timer. Undgå ligeledes at dyrke motion da sveden kan give selvbruneren et stribet og ujævnt resultat.

1. Før påførsel af selvbruner

bodyscrub2

  • Inden påførsel er det vigtigt at eksfolierer grundigt, for at fjerne tør og død hud som vil give mørke pletter eller skalle hurtigt af, for på den måde at efterlade lyse pletter! Det får desuden farven til at holde længere. Hvilken eksfoliering type du foretrækker er en smagssag, du kan læse mere om eksfoliering HER Det kan klart anbefales at tage et “Marokkansk bad” (Hammam) inden. Det giver virkelig en dyb eksfoliering, som er det perfekte underlag til selvbruneren. Du kan læse hvordan du skaber et Marokkansk bad hjemme HER
  • Påfør kun fugt på ru og tørrer områder som; fødder, knæ og albuer

Husk: Påfør ikke fugtighedscreme over hele kroppen efterfølgende! Kan du virkelig ikke undlade det, skal du sikre dig at din creme ikke indeholder AHA, da dette resulterer i at den aktive ingrediens farver din lotion istedet for din hud. Dette resulterer i at farven skylles af, næste gang du tager et bad!

  • Bruger du en selvbruner i ansigtet, som ikke er beregnet specielt til ansigtet, kan du ligeledes påfører fugt inden. Gør det mindst 10 min. inden påførsel af selvbruneren.
  • Vent på at badeværelset og din krop køler ned. Sæt håret op.

Be the first to comment

Leave a Reply