Guide til solcreme

Hvorfor bruge solcreme?

Resultatet af, at eksponere sin hud for solensstråler uden beskyttelse, er skadet hud. Det giver sig til udtryk som rynker, brune pletter, glansløs hud og i værste fald hudkræft.

Hvor ofte og hvor meget solcreme skal man påføre?

De aktive stoffer i solcremen blive brudt ned af direkte sollys, ikke af tiden der går. Så på en almindelig dag, vil solcremen du tog på om morgenen inden arbejde, stadig beskytte på vejen hjem. Dette forudsætter, at du har påført en rigelig mængde om morgenen og at du arbejder indenfor. sunscreenBruger du størstedelen af din tid udenfor anbefales det, at påfører ny solcreme hver anden time. Især hvis du sveder eller svømmer.  Påfører du ikke en stor nok mængde solcreme, opnår du ikke den SPF beskyttelse, som står på cremens mærkat. Hvad er så nok solcreme? De fleste dermatologer vil svarer 0,3 dl, hvilket svarer til et shot-glas, til at dække hele kroppen og en teske til, at dække ansigt og hals. Solcremen skal altid påføres som sidste skridt i din hudplejerutine. Påføres et andet produkt ovenpå, vil det reduceres solcremens effekt.

Påføres makeup ovenpå solcremen, vil det forringe effekten af solcremen, men der er måder, at minimere forringelsen på.

  • imagesVent 3-5 min. Lade solcremen trænge ind, inden du påføre foundation.
  • Påfør din foundation i lette, nedadgående bevægelser – Gnub den ikke ind og brug ikke en frem-og-tilbage bevægelser.
  • Brug så lidt tryk som muligt til, at påfører foundationen med.
  • Overvej at brug en foundation svamp eller børste istedet for dine fingre.

Solcremen skal påføres 20 minutter inden du udsætter huden for sollys, da produktet skal trænge ind og absorberes, før de kemiske solfilte er virksomme.

Bedømmelse
[Total: 0 Gennemsnit: 0]

Be the first to comment

Leave a Reply