Test: M2 Beaute Eyebrow Renewing Serum

Denne artikel indeholder reklamelinks

Var du også med på noderne i 00’erne og skamplukkede brynene helt tynde? – M2 Beaute Øjenbrynsserum er din ven!

Jeg er fra naturens side udstyret med store buskede bryn, men som så mange andre var jeg med på noderne i 00’erne og plukkede mine bryn helt tynde. Man kan vænne sig til meget og i mange år tænkte jeg slet ikke over hvor tynde mine bryn var – Det var jo bare sådan jeg så ud. På et tidspunkt var “halen” endda nærmest helt væk. Det var ikke kønt. For et års tid siden så jeg et billede af mig selv og tænkte “hmm det er som om der mangler noget i mit ansigt – Gud det sg*da mine bryn”. Det er som om, at alt for tynde bryn ødelægger symmetrien i ansigtet og det fik ihvertfald mig til, at se en smule buttet ud i ansigtet. Jeg stoppede derfor med at plukke øjenbrynene, bortset fra de helt “vildfarne” hår, som jeg vidste jeg “ikke fik brug for”.

Der skete bare ligesom ikke rigtig noget. 15 års nådesløs plukning tager selvfølgelig tid at rette op på, men efter flere måneder var der stadig ikke den store fremgang at spore. Jeg overvejede 3D bryn (eller hvad de nu hedder) men med en pris på 3000 kr. og behov for at gentage proceduren én gang om året, var jeg ikke helt solgt på ideen – jeg vidste jo, at jeg fra naturens side rent faktisk har tykke øjenbryn, så de MÅTTE da kunne komme igen. Jeg googlede mig derfor frem til hvilke serums folk ude på “nettet” havde succes med og besluttede mig for at prøve M2 Beaute’s øjenbrynsserum.

Se også: Hjemmelavet øjenvippeserum

Mit første indtryk af M2 Beaute Øjenbrynsserum

1000 kr. for 5 ml, av av det er mange penge. Men stadig 1/3 del af hvad det koster at få tatoveret bryn, så jeg besluttede mig for, at det var værd at give det et forsøg. Jeg var dog heldig og fandt serummet på tilbud 

Jeg var lidt overrasket over produktets duft. Efter min smag er den smule kraftig. Ikke at det er så vigtigt hvordan det dufter, men jeg havde nok forestillet mig, at produktet duftede neutralt. Jeg var også overrasket over, at de svier/prikker på huden efter produktet er påført. Jeg har efterfølgende set rundt om på nettet, at andre oplever det samme – så det er nok bare sådan det er.

Resultat efter 6 ugers test af M2 Beaute Øjenbrynsserum

Mine øjenbryns-hår er uden tvivl generelt blevet tykkere og sundere at se på. Hårene skinner endda.

Det går tydeligt meget hurtigere med, at vokse øjenbrynene ud nu. Der kommer flere nye hår på områder, som før var hårløse og de eksisterende hår vokser hurtigere/ i længere tid.

Hårene vokser ikke kun hurtigere præcis hvor produktet er påført, men også på områderne rundt omkring. Jeg har derfor plukket en hel del “vildfarne” hår væk, men derudover har jeg ladet alle hår blive og venter med at forme brynene indtil brynene er vokset helt ud igen.

Er M2 Beaute Øjenbrynsserum pengene værd?

Indtil videre er mit svar ja. Opdatering følger, når jeg har brugt produktet i 4 uger mere.

M2 Beaute Øjenbrynsserum vejl. udsalgspris er 1040 kr., men er lige nu på tilbud til 789 kr. (-24%)→

Opdatering d. 2 Februar 2018

Jeg har den seneste tid ikke været ikke været så god til at huske at bruge serummet. Hvilket naturligvis har betydning for resultatet – Jeg har nok ca. husket det hver 3. dag. På trods af dette går det stadig fremad med at “gro øjenbryn”.

Be the first to comment

Leave a Reply