Opskrift: “Anti-age” lermaske

Copyright: nyul / 123RF Stock Photo

Denne artikel indeholder reklamelinks

Kaolin ler

Kaolin ler (hvidt ler) er en uundværlig ingrediens i en ansigtsmaske, hvis du lider af acne, hudorme, bumser og/eller fedtet hud, da det renser huden i dybden og booster cellefornyelsen. Kaolin ler giver desuden en sund og glansfuld hud, pga. det stimulerer blodcirkulationen i huden. Den øgede blodcirkulation resulterer i, at din hud vil være let rød lige efter brug af masken.

Kaolin ler kan også bruges hvis man har tør hud, da det ikke trækker olien ud af huden. Det er dog vigtigt at sikre hudens fugtbalance efter brug, ved hjælp af en god fugtighedscreme.

Kaolin ler skal blot tilsættes vand for at kunne bruges som ansigtsmaske, men du opnår et endnu bedre resultat ved, at tilpasse masken din huds specifikke behov. Denne maske er særligt egenet til moden hud.

Maske til moden hud

Aloe Vera virker helende samt opstrammende på huden.  Huden fugtes i dybden og eventuel kløe modvirkes. Geranium stimulere blodcirkulationen og virker antibakterielt, samt stimulerer heling og virker ligeledes opstrammende.

Det skal du bruge:

Fremgangsmåde

  1. Hæld den tørre ler i en skål.
  2. Tilføj vand, aloe vera juice og geranium æterisk olie.
  3. Rør rundt indtil masken har samme konsistens som cremefraiche. Tilføj mere vand, hvis konsistensen er for tyk.

Påfør masken i et tyndt lag i hele ansigtet. Undgå dog øjenomgivelserne. Lad masken sidde indtil den er tør, ca. 15-20 min. Vask masken af med varmt vand. Afslut med at skylle ansigtet i koldt vand for at lukke porerne. Brug evt. en Skin tonic.

Be the first to comment

Leave a Reply