Opskrift: Solbær-te bodyscrub

Denne artikel indeholder reklamelinks

Hvis du elsker søde, frugtige dufte er denne bodyscrub lige noget for dig! Når scrubben kommer i kontakt med det varme vand på huden, dufter den dejlig sødt og friskt af solbær-te. Huden efterlades fornyet, blød og gennemfugtet. 

Solbær te

Solbær er et bær rigt på antioxidanter, har anti-inflammatoriske egenskaber, samt booster collagen produktionen pga. det høje indhold af C-vitamin.

Kokosolie

Kokosolie er en yderst fugtigende olie. Den efterlader en film på huden, som skaber en barierer, således at fugttab fra huden forhindres. Olien nærer desuden huden med sin store mængde antioxidant vitamin E, som er yderst beskyttende. Olien kan købet HER

Abrikoskerneolie

Abrikoskerneolie er en let olie, som hurtigt trænger ind og fugter hunde i dybden. Olien har anti-inflammatoriske egenskaber og har gavnlig effekt på eksem. Olien kan købes HER

Sukker

Eksfoliere huden og fjerner de døde hudceller. 

Det skal bruge:

Bland ingredienserne og hæld scrubben i en lufttæt beholder. Brug en ske og sørg for at der ikke kommer vand i scrubben, da den ellers vil fordærve.

Anvendelse:

Blød huden op under den varme bruser og tag herefter en skefuld bodyscrub i hænderne og massér den ind i huden med cirkelbevægelser. Start med fødderne og arbejd dig op. Skyl herefter bodyscrubben af og dub dig tør med en håndklæde. Slut af men en god bodylotion og nyd nu den silkebløde hud.

Videoguide:

Be the first to comment

Leave a Reply