Test: Danish Skin Care hudplejeserie

Denne artikel indeholder reklamelinks

Jeg har nu testet Danish Skin Care’s hudplejeserie i 6 uger og jeg må sige med det samme, at jeg er fan! Faktisk så meget, at jeg nu har købt hele serien i stor størrelse. Jeg testede i første omgang “rejsesættet”, som jeg efter at have henvendt mig til Danish Skin Care fik lov at teste.

Min historie med uren hud

Jeg har haft problemer med uren hud siden, at jeg var teenager og i perioder har det været så slemt, at jeg er blevet hjemme fra undervisning i dagevis, indtil et udbrud af bumser faldt lidt ned, fordi jeg skammede mig over hvor grim min hud var. Uren hud er et enormt hæmmende problem, som man nok kun helt forstår, hvis man selv har prøvet det. De seneste år har min hud heldigvis ikke være helt så slem, men jeg har klart større tendens til uren hud og forstørrede porer, end den gennemsnitlige 28 årige.

Tør/uren hud

Min hud er meget besværlig da den samtidig har tendens til at være tør. Bruger man skrappe produkter på en sådan hudtype, vil huden tørre ud, hvilket resulterer i at hudens sebum “holdes fanget” og yderligere urenheder opstår – en ond cirkel som mange med uren hud ender i! For at undgå dette skal man undlade, at bruge skrappe udtørrende produkter – som mange “anti-acne” produkter desværre er – og i stedet bruge et produkt med salicylsyre, som nænsomt eksfolierer og dermed sørger for, at ovenstående onde cirkel ikke opstår. Det skal dog siges at Salicylsyre bestemt også modvirker urenheder hos folk, som ikke har denne tendens til tør hud.

Salicylsyre er en essentiel del af Danish Skin Care’s hudplejeserie, hvilket var årsagen til at jeg valgte at teste produkterne. Sættet indeholder desuden en ansigtsvask, en natcreme, samt en dagcreme med solbeskyttelse – hvilket er vigtigt pga. salicylsyren.

Min oplevelse

Mit første indtryk af produkterne var godt. De er lette, lækre og dufter meget diskret.

Efter at have brugt produkterne et par gange, synes jeg dog at min hud virkede lidt tør og stram i det, så jeg supplerede med et fugtserum (som jeg allerede havde liggende) inden dagcremen. Dette var dog kun nødvendigt et par dage, da min hud pludseligt blev fedtet i stedet og da jeg stoppede brugen af serummet, var huden i balance igen. Jeg ved ikke præcis hvorfor dette skete, men min egen teori er, at huden skulle vænne sig til de nye produkter og at den ekstra fugt derfor var for meget.

Efter 1 uge begyndte jeg at få virkelig uren hud, hvilket er meget almindeligt når man starter med at bruge nye produkter – særligt de som indeholder salicylsyre. Dette sker pga. hudens fornyelsesproces fremskyndes af produktet og de urenheder og bumser som “ligger og ulmer” opstår tidligere end de ellers ville. Når denne proces er ovre bliver huden heldigvis meget pænere end den var før. For mig tog det ca. 1,5 uge – men det variere fra person til person.

Herefter begyndte jeg virkelig, at se resultater. Min hud føles blødere, spændstigere og generelt sundere end nogensinde. Særtligt udseendet af min huds porer, er blevet markant pænere. Jeg har stadig enkelte urenheder, men dette er helt almindeligt, da det tager op til 3 måneder at se det fulde resultat af brugen af nye hudplejeprodukter. 

Du finder Danish Skin Care’s fantastisk produkter HER

Tips: 

Som med alle andre hudplejeprodukter er det vigtigt at bruge dem både dag og aften. Jeg har nogle enkelte dage sprunget over om morgenen og det ses altså tydeligt på huden. Så skal du have den fulde effekt af produkterne, er det vigtigt at du bruger dem HVER aften og HVER morgen.

Føler du at din hud er tør efter brug af produkterne, kan du ligesom jeg gjorde supplere med et fugtserum. Hold øje med hvordan huden reagere og undlad brugen af den ekstra fugt, hvis du oplever at huden i stedet bliver fedtet.

Dette indlæg indeholder reklamelinks

Når du køber produkter gennem linksene, får vi en lille kommission og på den måde støtter du hjemme-spa.dk, når du alligevel handler online. 

Det har ingen betydning for den pris, som du betaler for produkterne 🙂

Tak!

Be the first to comment

Leave a Reply