Tip: Luksus spaophold

Hjemmespa og selvforkælelse hjemme er en skøn måde, at gøre wellness og afstresning til en del af hverdagen, men ind imellem skal der mere til. Et luksus spa ophold i lækre omgivelser, med god mad og wellness-behandlinger kan gøre underværker for krop og sjæl.

Et weekendophold i Danmark er en god løsning for mange, da det let kan presses ind i kalenderen uden, at skulle tage fri fra arbejde og ikke for meget tid spildes på transport til og fra destinationen.

Indlægget er sponsoreret af Bandholm badehotel

Valg af badehotel

Det 4 stjernede Bandholm hotel på charmerende Lolland, er netop blevet kåret til Europas bedste luksus hotel og restaurant i 2018, i Luxury Travel Guides eftertragtede LTG Awards og er ligeledes kåret af TripAdvisor som Danmarks bedste hotel i 2017 2018. Du kan altså være sikker på det ultimative luksus spa ophold, hvis du vælger et weekendophold her!

Bandholm hotel er også et badehotel, da hotellets terrasse ligger få meter fra stranden, hvilket giver rig mulighed for en frisk dukkert eller afstressende gåture langs stranden. Selve hotellet emmer af luksus og romantik og restauranten serverer lokalt inspirerede a la carte retter og udsøgte gourmetoplevelser.

Hotellet tilbyder flere forskellige typer ophold, men for wellness elskeren er særligt to af opholdene oplagte.  

Wellness ophold

Vælger du et wellnessophold på Bandholm hotel er der indkludret en 60 min. wellnessbehandling i prisen. Er i på kæresteweekend kan i fx. vælge en romantisk parmassage. Der tilbydes et væld af lækre behandlinger fx. frugtsyrebehandling, Dermaroller, hot stone massage, manicure, pedicure, så der er nok at vælge imellem for wellness-entusiasten!

Du vælger selv om dit spa ophold skal inkludere 1 eller 2 overnatninger.

Det ultimative luksus ophold

Leder du efter det ultimative luksus ophold, hvor der er kælet for hver en detalje er Bandholm hotels “Queenophold” lige dig!

Du bliver mødt af Champagne og chokoladedyppede jordbær, når du ankommer på værelset og om aftenen serveres en ekstravagant gourmetmenu samt vinmenu.

Du får ligeledes en to timer lang wellnessbehandling, som inkluderer både massage og luksus ansigtsbehandling og din makeup og dit hår bliver sat til slut. Næste morgen vågner du op til en lækker og stor morgenmadsbuffet.

Du vælger selv om dit spa ophold skal inkludere 1 eller 2 overnatninger.

Flere billeder af skønne Bandholm hotel:

Billederne er venligst udlånt af Bandholm hotel

Be the first to comment

Leave a Reply